Min idé

Hej!

Jag heter Regina och är nyutbildad Vildmarksguide. Även om titteln är ny har jag alltid hållit på med natur och vistats där sen jag var med i scouterna som liten. Egentligen borde jag genast ha tagit den här stigen men höll nu på med lite byggas och undervisning i flera år vilket jag nu då äntligen bytt ut till ett liv i naturen.

Jag har också studerat en hel del annat som kompletterar Vildmarkslivet som orientering, ätbara växter,  svampar, matlagning på eld och stiglöpar ledare. Med allt detta vill jag nu erbjuda er olika möjligheter att få komma ut i naturen på kortare eller längre upplevelser.

Upplevelserna vill jag erbjuda i Södra Finlands skogar. Visst kan jag leda en tur fast i Reisa nationalpark i Norge, Sarek i Sverige eller fast Lemmenjoki i Finland men jag tycker vi allt för ofta glömmer bort att vi även här i Södra delen har verkligt vackra skogar. Naturen här kan vara minst lika rogivande och ofta träffar man t.o.m mindre mänskor här än vad man gör i Lappland där alla vill vandra. 

Så välkommen med på äventyr, kanske en annorlunda vandring!

Regina