Minun ideani

Moi!

Nimeni on Regina ja olen vastavalmistunut eräopas. Vaikka titteli on uusi, olen aina ollut tekemisissä luonnon kanssa ja viettänyt siellä aikaa siitä lähtien, kun liityin partioon lapsena. Oikeastaan minun olisi pitänyt lähteä tälle tielle heti, mutta tein rakennustöitä ja opetin useita vuosia, ja nyt olen vihdoin korvannut ne luonnossa elämisellä.

Olen myös opiskellut paljon muita eräelämää täydentäviä asioita, kuten suunnistusta, syötäviä kasveja, sieniä, nuotiolla kokkaamista ja polkujuoksua. Haluaisin nyt tarjota teille erilaisia mahdollisuuksia päästä luontoon lyhyemmiksi tai pidemmiksi kokemuksiksi.

Haluan tarjota näitä kokemuksia Etelä-Suomen metsissä. Voin toki tehdä retken Reisan kansallispuistoon Norjassa, Sarekiin Ruotsissa tai Lemmenjoelle Suomessa, mutta mielestäni unohdamme liian usein, että myös täällä etelässä on todella kauniita metsiä. Täällä luonto voi olla vähintään yhtä rauhallinen, ja täällä näkee usein vähemmän ihmisiä kuin Lapissa, minne kaikki haluavat mennä vaeltamaan.

Tule siis mukaan seikkailuun, ehkäpä erilaiselle vaellukselle!

Regina