- n. 5 l tuoreita vuohenputkilehtiä
- ruokaöljyä
- suolaa
Riittää kolmelle uunipellille ja mielellään kiertoilmauunissa.
Putsaa ja huuhtele vuohenputkilehdet. Kuivaa hieman ja laita isoon kulhoon mihin lisätään vähän öljyä ja suolaa. Lehdet ovat hieman suolaisia itsessään eli tähän määrään riittää enimmillään n. 2 tlk. Levitä lehdet ohuesti kolmelle uunipellille ja laita ne kaikki erillään uuniin. 150 astetta kiertoilmauunissa n. 15 min. Möyhi hieman jos on paksumpia kasoja. Lehtien pitää olla kuivat ja rapeat kun ovat valmiita, älä polta.
Nauti! Hyviä syödä sellaisenaan kuten tavalliset sipsit mutta sopivat myös hyvin leivän päälle, salattiin, ripoteltuna keiton päälle tai muuten vaan ruoan lisukkeena.