Opi käyttämään retki- tai risukeitintä.

Sen sijaan, että keittäisit vain vettä valmiille retkiruoalle, voisit valmistaa tuoreista raaka-aineista kolmen ruokalajin illallisen.

Kävelemme johonkin sopivaan paikkaan, jossa

– Tutustutaan eri malleihin

– Opettellaan käyttämään keittiöitä

– Valmistetaan kolmen ruokalajin ateria

– Saat vinkkejä ruoanlaitosta ulkona

– Nautitaan hyvästä ruoasta yhdessä

Kaikki raaka-aineet sisältyvät hintaan ja kaikki laitteet ovat lainattavissa. Yksi keittiö per ryhmä, 1-4 henkilöä.

Kurssi soveltuu yritysten henkilöstötilaisuuksiin sekä 8-12 hengen yksityisryhmille.

Hinta 80 €/hlö

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *