Kaikkea aamiaisesta iltapalaan. Yhdellä tai useammalla aterialla. Pääasiassa luonnontuotteilla. Arkipäiväisempi tai ylellisempi. Valitse tarpeidesi mukaan tai tee toivomus Pyydä tarjous!
Ruoka valmistetaan ja tarjoillaan ulkotulipaikalla missä isompi tulisija ja melko lähellä tietä.
5-15 henkilöä
Esimerkkejä menyyn sisällöstä;
Aamupala
- Puuroa, marjoja, hilloa, leipää erilaisilla leikkeleillä, kananmunia, kahvia ja teetä.
- Munakasta, pekonia, leipää erilaisilla leikkeleillä, kahvia, teetä.
- Mysliä, marjoja, leipää erilaisilla leikkeleillä, kahvia, teetä.
Lounas, vesi ruokajuomana
- Valitsemasi keitto leivän ja ohukasta jälkiruoaksi
- Wokatut vihannekset ja juurekset, riisiä, leipää ja kiisseliä jälkiruoaksi.
- Keitettyjä perunoita kastikkeella, salaattia ja hedelmiä jälkiruoaksi.
Illallinen, kolme ruokalajia , vettä ruokajouomana
Alkupala
- Luonnon tapakset (esim. Nokkospestoa nokkosnäkkileivällä ja päällä’ nokkossiemeniä, kuusenkerkkäohukaiset + kuusenkerkkä siirapilla makeutettua puolukkasurvosta, vuohenputkisipsejä, kantarellikreemiä kaurakuopeissa ja päällä pikkelöityä kenttarelliä, kylmäsavustettua peuraa katajamajoneesillällä saaristoleivän päällä….)
- Sienikeitto
- Täytetty perunatortilla
Lämmin ruoka
- Ruokainen keitto leivän kanssa
- Savukala hiillosperunoiden ja vihannesten kanssa
- Grillivartaat ja salaatti
Jälkiruoka
- Ohukaiset hillolla ja marjoilla sekä vispikermaa
- Omenakaurahyve vaniljakastikkeella
- Mesiangervovanukas maitohorsmakiissellin kera
- Suklaalla täytetyt banaanit jäätelöllä